zondag 8 september 2013

De reünie - definitief


We zijn al een aardig eind gevorderd met de voorbereidingen voor de Vondel 55+ reünie op zaterdag 9 november. Zo’n 150 Vondelianen hebben gereageerd; we konden een aantal met jullie hulp of bijzonder speurwerk tot in Mongolië en Oekraïne terugvinden. Op deze weblog kunnen jullie binnenkort zien wie (al dan niet zeker) komen. Ook sturen we je binnenkort een lijst met namen van Vondelianen, die we niet hebben kunnen opsporen omdat goede telefoonnummers en e-mailadressen ontbreken. Staat er iemand op die lijst waarvan jij wel contactgegevens bezit (al is het maar een strohalm), laat het zo snel mogelijk via één van onze adressen weten.

Zoals we al eerder bekend maakten, vindt de reünie plaats in het Vossiusgymnasium, Messchaertstraat 1, 1077 WS Amsterdam. In die buurt is er betaald parkeren. Je kunt ook tram 25 vanaf het CS, tram 12 vanaf het Amstelstation of vanaf station RAI tram 4 nemen met overstap op bus 65.

Het programma:
16.00  Inloop
16.30  Welkom, Vivat hoc gymnasium en enkele sprekers. En, omdat het onverbrekelijk met (de promotie in) het Vossius is verbonden, zingen we alle zesdeklassers toe: Valete condiscipuli.
17.30  - Basketbalwedstrijd (met publiek!).
           - Borrel voor de minder getrainden.
18.30  Overheerlijke maaltijd (wellicht nog een spreker), koffie/thee, verder borrelen en muziek.
23.00  Afsluiting

De definitieve aanmelding.
Wie komt maakt zo snel mogelijk € 30 over op bankrekening 939282 t.n.v. F.P.Boom in Duivendrecht (dus niet aan Vondel 55+). Dat geldt dan als je officiële aanmelding. Dit geldt ook voor degenen die eerder ‘waarschijnlijk niet’ of ‘zeker niet’ hebben ingevuld en bij nader inzien toch willen komen. Ons motto is dat iedereen die wil komen, dat ook kan. Laat ons weten wanneer je het bedrag echt niet kunt missen. Drankjes zijn voor eigen rekening.
En verder:

  • Wie meedoet met de basketbalwedstrijd meldt dit apart via de mail van Oom Joost en neemt zelf sportkleding mee. Voor de rest zorgen wij, inclusief eerste hulp. 
  • Wie digitale foto’s heeft kan die mailen. We vertonen een doorlopende carrousel op een wand. 
Wij houden jullie op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Dat gaat per mail maar vooral ook via deze weblog. Daarop kunnen jullie zelf ook je herinneringen, nieuwtjes en roddels over Oom Joost en zijn discipelen kwijt. Stuur die berichten en teksten per mail naar Oom Joost en wij zorgen dat het op de weblog komt te staan.


Geen opmerkingen: