donderdag 20 september 2018

Deversorium Joep Choy: op 1/12 in de herkansing


Het was vorig jaar al aangekondigd, maar toen door omstandigheden uitgesteld: een deversorium waarin Joep Choy ons zou toespreken. Met een jaar vertraging is intussen een nieuwe datum vastgesteld.
Op zaterdag 1 december komt Joep ons bezighouden in het ons intussen welbekende
Café Batavia  aan de  Prins Hendrikkade 85  te Amsterdam
(t/o het Centraal Station, naast de Sint Nicolaaskerk).
Aanvang 15.00 uur

De wondere wereld van relaties.

Gedrag krijgt betekenis in de context. Zonder context is gedrag betekenisloos. Immers, hoe beantwoord je de vraag of je je op een onbewoond eiland (on)fatsoenlijk kunt gedragen? Alle begrippen die betrekking hebben op menselijk gedrag zijn relatief en beginnen pas te 'leven' in de relationele (sociale) context. Relaties: we praten, denken en fantaseren er over. Soms verlangen we er heel erg naar, soms zouden we er ook heel graag vanaf willen. In dit deversorium gaat Joep in op het ontstaan en voortbestaan van relatiepatronen in gezinnen en organisaties. Daarnaast zal hij stilstaan bij relaties met ons zelf, met de wereld en met het VONDEL.

Voor meer informatie over Joep zie zijn cv en www.choyconsultants.nl

Na afloop, rond 18.00 uur, is er weer een gezamenlijke maaltijd in de vorm van een Surinaams buffet. De kosten voor deze middag/avond zullen € 25,00 p.p. bedragen.
Vanaf heden is intekenen voor deversorium en maaltijd weer mogelijk en gewenst. Uiteraard naar het vertrouwde e-mailadres oomjoost@gmail.com

NB: Er zijn maximaal 40 plaatsen beschikbaar. Bij overtekening geldt de volgorde van inschrijving inclusief betaling!!!!! Vijftien mensen hebben zich nu al ingeschreven nog voordat de datum definitief was aangekondigd. Het belooft dus een drukbezochte middag en avond te worden!!

Geen opmerkingen: