dinsdag 18 september 2007

Oom Joost's eigen weblog

Beste Vondelianen,
Oom Joost heeft een eigen weblog gekregen. Of eigenlijk hebben JULLIE die gekregen. En eigenlijk is het ook geen echte WEBLOG, want hij is niet bedoeld als publiek LOGboek van op het WEB opgedane ervaringen. Nee, hij moet vooral de spreekbuis worden voor berichten die betrekking hebben op het Vondel en voor herinneringen aan dat heerlijke (toch wel degelijk bijzondere) schooltje. Bovendien biedt hij enige mogelijkheid tot reacties en discussies.
Wie bijdragen wil leveren kan Oom Joost een mailtje sturen (oomjoost@gmail.com). Je ontvangt dan een uitnodiging, die je - na acceptatie - de mogelijkheid biedt ook stukjes toe te voegen. En als je dat te ingewikkeld vindt, kun je ook je hele bijdrage naar Oom Joost sturen. Zijn digitale rechterhand zal het dan op de weblog publiceren.
Om te beginnen volgt al een bericht dat gewoon uit de mail geplukt is, en dat aardig representatief is voor veel andere reacties die van Vondelianen zijn binnengekomen.

1 opmerking:

PaulRueter zei

Hallo Oom Joost en consorten,
Eenmaal teruggekeerd in een zonnig Beieren en na de eerste reactie van Francesco gelezen te hebben, wil ook ik als "émigré" mij niet onbetuigd laten en een woord van lof uitspreken voor de perfecte organisatie van de in alle opzichten geslaagde Vondel-reunie. Het was heel gezellig, vele (inmiddels goed, maar ook minder goed herkenbare) medeleerlingen weer eens te spreken. De opkomst was groot. Ook de foto's zijn heel geslaagd - hopelijk komt er nog het één en ander bij!
Hartelijke groeten uit Jesenwang, 25 km van München, waar het Oktoberfest in volle gang is en in afwachting van verder nieuws van het Vondel-front!