zondag 10 november 2013

Verselolque, jaargang 55, nr 1


Het was mooi gisteren, maar daarover later meer. Gisteren, op 9 november 2013 is ook een nummer van Verselolque uitgekomen, met na zoveel jaren weer Louis Plas als eindredacteur. Het is de 55ste jaargang nr. 1 geworden. (Van de 44 jaargangen die sinds de 10de al verschenen hadden moeten zijn, herinner ik me eerlijk gezegd niets).

Degenen die gisteren de reünie in het Vossiusgymnasium hebben bezocht, hebben al een papieren exemplaar van dit reünienummer meegekregen.
Voor wie niet aanwezig was - of al helemaal "digitaal" is - hebben we ook een PDF-versie online staan. Dat nummer van maar liefst 46 bladzijden kunt u <hier> openen of downloaden. Maar pas op, het is wel een bestand van bijna 5 MB!
Een paar bijdragen zullen we daarom de komende dagen ook nog los op deze blog publiceren, zoals de toespraken van Ed de Moor, Wim Ris en Nora Kouwenhoven.
Blijf ons dus volgen.

Voor wie wil weten waar die mooie omslag vandaan komt: die was ontleend aan een nummer uit de jaargang 1959-1960. Wie nog meer oude omslagen wil zien, kijke op Oom Joost's website, waar een fraaie selectie te vinden is.

Geen opmerkingen: